[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 2، شماره 4 - ( 6-1394 ) ::
جلد 2 شماره 4 صفحات 1-2 برگشت به فهرست نسخه ها
Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain
چکیده:   (4462 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 41 kb]   (2661 دریافت)    
نوع مطالعه: Editorial | موضوع مقاله: تغذیه
دریافت: 1394/7/22 | پذیرش: 1394/7/22 | انتشار: 1394/7/22
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Azizi F. Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain . Nutr Food Sci Res. 2015; 2 (4) :1-2
URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-129-fa.html

Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain . 1. 1394; 2 (4) :1-2

URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-129-fa.html



دوره 2، شماره 4 - ( 6-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Nutrition and Food Sciences Research
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4313