[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
:: دوره 2، شماره 4 - ( 6-1394 ) ::
جلد 2 شماره 4 صفحات 2-1 برگشت به فهرست نسخه ها
Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain
چکیده:   (5960 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 41 kb]   (3631 دریافت)    
نوع مطالعه: Editorial | موضوع مقاله: Nutrition
دریافت: 1394/7/22 | پذیرش: 1394/7/22 | انتشار: 1394/7/22
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Azizi F. Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain . Nutr Food Sci Res 2015; 2 (4) :1-2
URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-129-fa.html

Prevention of Iodine Deficiency: Difficult to Implement, More Difficult to Sustain . 1. 1394; 2 (4) :1-2

URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-129-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 4 - ( 6-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Nutrition and food in health and disease
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4692