[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
:: دوره 9، شماره 3 - ( 5-1401 ) ::
جلد 9 شماره 3 صفحات 4-1 برگشت به فهرست نسخه ها
Concerns on Child Malnutrition and Mortality Increases during the Food Crisis in Nigeria Post COVID-19 Pandemic
چکیده:   (1627 مشاهده)
Measures adopted to decrease spread of COVID-19 have likely included worsening effects on the existing food crisis, especially in low and middle-income countries. This increases concerns on the potential long-term effects on children nutrition and wellbeing. Without appropriate intervention programs, it could result in increases in children malnutrition, hidden hunger and mortality. The aims of this editorial manuscript were to provide available information on this topic and discuss necessities to target early interventions appropriately for better addressing the situation as consequences can be unpredictable if not appropriately addressed.
 
متن کامل [PDF 464 kb]   (885 دریافت)    
نوع مطالعه: Editorial | موضوع مقاله: Nutrition
دریافت: 1401/2/9 | پذیرش: 1401/8/7 | انتشار: 1401/11/11
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Anyiam P, Ikwuegbu E. Concerns on Child Malnutrition and Mortality Increases during the Food Crisis in Nigeria Post COVID-19 Pandemic. Nutr Food Sci Res 2022; 9 (3) :1-4
URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-553-fa.html

Concerns on Child Malnutrition and Mortality Increases during the Food Crisis in Nigeria Post COVID-19 Pandemic. 1. 1401; 9 (3) :1-4

URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-553-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 3 - ( 5-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Nutrition and food in health and disease
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4692