[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
:: دوره 3، شماره 4 - ( 7-1395 ) ::
جلد 3 شماره 4 صفحات 2-1 برگشت به فهرست نسخه ها
Whole Genome Sequencing: An Efficient Approach in Food Safety Management System
چکیده:   (5256 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 38 kb]   (3823 دریافت)    
نوع مطالعه: Editorial | موضوع مقاله: Nutrition
دریافت: 1395/7/25 | پذیرش: 1395/7/25 | انتشار: 1395/7/25
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hossieni H. Whole Genome Sequencing: An Efficient Approach in Food Safety Management System. Nutr Food Sci Res 2016; 3 (4) :1-2
URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-211-fa.html

Whole Genome Sequencing: An Efficient Approach in Food Safety Management System. 1. 1395; 3 (4) :1-2

URL: http://nfsr.sbmu.ac.ir/article-1-211-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 4 - ( 7-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Nutrition and Food Sciences Research
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4645